Wij zijn Entheq

 

Een landelijke speler op het gebied van elektrotechnische inspecties met een no-nonsense karakter. Ons geheim? Twentse nuchterheid en passie voor elektrotechniek. Hard werken, plezier hebben en de hoogste vorm van kwaliteit nastreven zijn hierin de sleutelwoorden. Een persoonlijke aanpak, maatwerk voor elke klant en trots op wat we doen. We zijn voortdurend opzoek naar ontwikkelingen om onze kennis te verbreden en daarmee de beste oplossingen voor onze klanten te bieden. Het is niet voor niets dat wij daarom in het bezit zijn van diverse certificeringen op het gebied van elektrotechnische veiligheid.

Wij zijn een inspectiebedrijf dat zich richt op het beheer van elektrotechnische installaties. Voor zowel ziekenhuizen, landelijke en lokale overheden, industrie, detailhandel, horeca en alle andere bedrijfssectoren voeren wij al jarenlang inspecties uit.

Competenties

Net zoals u stellen wij hoge eisen aan al onze activiteiten en het eindproduct. Onze medewerkers zijn daarom gecertificeerd, volgen actuele trainingen en beschikken over jarenlange (praktijk) ervaring. Onafhankelijkheid, gedrevenheid, persoonlijk, kennis en kwaliteit staan bij ons centraal.

Toegevoegde waarde

Wij gaan verder dan alleen een eindrapport met metingen en bevindingen. Duidelijke conclusies voorzien van een toelichting en advies is datgene waar u echt iets aan heeft. Daarnaast is niet alleen het veiligheidsniveau, maar ook de continuïteit van uw elektrische installatie voor ons van belang. Structurele verhoging van het veiligheids- en betrouwbaarheidsniveau is ons streven.

Laten we kennismaken

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u eens persoonlijk kennismaken?

Bel ons gerust en kom langs voor een lekkere bak koffie.

Collega worden?

 

Spreekt onze bedrijfsfilosofie en aanpak je aan? Word dan onze collega!

 

Bekijk alle vacatures

Logo's certificaten-24